Pazar: Realme GT 2 Pro zbriti 200 euro për të Premten e Zezë

Pazar: Realme GT 2 Pro reduktohet me 200 euro për të Premten e Zezë Nëse jeni duke kërkuar për një telefon celular të fuqishëm me një çmim të mirë, oferta Realme GT 2 Pro të Premten e Zezë na lejon të kursejmë 200 euro në një smartphone që tashmë ishte shumë konkurrues , me një ekran të mirë AMOLED 2K në 120 Hz dhe… lexoni më shumë

Si ta lidhni televizorin tuaj me WiFi

Si ta lidhni televizorin tuaj me WiFi Keni blerë një televizor inteligjent shumë kohë më parë dhe nuk keni menduar kurrë ta lidhni atë me internetin, derisa shoku juaj ju informoi për mundësinë e instalimit të një grupi aplikacionesh transmetimi direkt në televizor. I ngazëllyer për idenë, ju menjëherë u nisët për biznes dhe u përpoqët… lexoni më shumë

Si të riaktivizoni gjendjet e WhatsApp

Si të riaktivizoni statuset e WhatsApp Pak kohë më parë, keni ndërmarrë disa hapa për ta bërë WhatsApp-in t'ju tregojë vetëm përditësimet e statusit të kontakteve që ju interesojnë më shumë, duke bllokuar të gjitha të tjerat. Megjithatë, tani e keni menduar më mirë dhe keni vendosur ta ndryshoni këtë cilësim në mënyrë që ato të jenë përsëri të dukshme, por jo… lexoni më shumë

transmetimi i filmave

Transmetimi i filmave Programet klasike televizive ju mërzitin dhe, për rrjedhojë, kërkoni lloje të tjera përmbajtjesh për t'i kaluar pasditeve të shkujdesura. Prandaj, në këtë kontekst, ju synoni të gërmoni në atë që është në dispozicion për ju përmes lidhjes tuaj në internet. Me pak fjalë, ju keni vendosur të shkoni në kërkim… lexoni më shumë

Si të bashkoni këngët MP3

Si të bashkojmë këngët MP3 Ja ku shkojmë përsëri. Ju po bënit një regjistrim audio shumë të rëndësishëm, jeni ndërprerë dhe tani kuptoni se ajo që duhet të ishte një regjistrim i vetëm është ndarë në dy MP3 të ndryshme. Po ju t'i bashkoni ato? Si? Keni frikë se do t'ju marrë shumë kohë? Jo… lexoni më shumë

Si të çabonoheni nga Facebook Mobile

Si të çabonoheni nga Facebook Mobile A e dini se kur përdorni Facebook, mund të dilni nga llogaria juaj nga telefoni celular ose tableti për të parandaluar dikë që të postojë përmbajtje në emrin tuaj pa lejen tuaj? Po? Shume mire. Por çfarë nëse në vend që të largoheni përkohësisht nga Facebook, dëshironi të fshini profilin tuaj... lexoni më shumë

OneHowTo
Nosbi
ForumPc
Tarabu
Teknomanët
AMeroTecnologico
Jeta paralele
nekuromansa
superfantazi